Linkedin Headquarters

the working solar system

Client : LinkedIn

Design : Il Prisma Studio

Filed in:

Tailor Made

Applications:

Wall
Ceiling
Wood
Office
Stand alone
Laminate
wall
wood

From the concept “The working solar system” the Italian architects’ studio Il Prisma decided to renovate the headquarter of the famous working network Linkedin in Madrid.

The main goal was to create bright spaces where colleagues can share and interact with the easy attitude typical of a family group.

For this project, Il Prisma Studio decided to work with Wood-Skin to create a big smart vertical wall that becomes a suspended ceiling and then a counter’s shield.

In addition, the geometrical pattern was studied to work together with Linkedin’s special graphic and interactive wall, a contemporary looking reception designed and built with cutting edge technologies.

PHOTO CREDITS: Wood-Skin

Wood-skin in use

Join the visionaries who have already chosen our products and services

selected references